Sağlıklı Saçlar İçin Thomas Taw Önerileri

Posted on Updated on

thomas taw sağlıklı saçlar
thomas taw sağlıklı saçlar

Thomas Taw ile sağlıklı saçlar için ipuçları ile bilgiler paylaşmıştır. Thomas Taw hakkında daha önceki konularımızda belkide halen henüz tanımıyanlarımız vardır diye düşünerek Thomas taw kimdir konusunu bilgi ve tanımak adına açtık. Konumuzu okuyarak hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Thomas Taw yıpranmış saçlar, kırılmış saçlar, kuru saçlar vb. gibi durumlar için ipuçları vermiştir. Bu ipuçlarını sizlere maddeler halinde sıralayalım.

  • Keratinleri kaybettiğiniz saçlarınız için, haftada bir kez, saç onarıcı bakım ürünleri ile saçlarınıza bakım yapmayı ihmal etmeyiniz.
  • Saçlarınızı kuruturken ilk önce saçlarınızı elinizle sıkarak kurutup, daha sonra nazik bir şekilde havlu ile kurutunuz. Unutmamalıyki saçları sert bir şekilde kurutulduğu taktirde yıpranmasına sebep olmaktadır.
  • Saçlarınıza şekil vermek istediğiniz taktirde, istediğiniz saç modeline göre ayrı ayrı saç spreyini bu bölümlere uygulayın.
  • Her hangi bir zamanda saçlarınızı yıkadıktan sonra, saçlarınızı soğuk su ile durulayınız. Bu soğuk durulama işlemi saçlarınızı ışıltılı ce canlı görülmesini sağlamaktadır.
  • Saçlarınızı taradığınız zamanlarda saçlarınızı uçlarına doğru açarak saç diplerinize doğru tarama yapınız.
  • Saçlarınızı sık olarak yıkamaktan kaçının, özellikle sürekli olarak sicak su ile yıkamaktan kaçının. Sicak su saçlarımızda nem oranını kaybettirmekte ve canlılığını kaybettirmektedir. https://thomastaww.wordpress.com/
  • Saçlarınızı saçınıza uygun şampuan ile yıkadıktan sonra, saç uçlarına saç bakım kremi kullanarak 5 dakika bekletip bol su ile durulamasınız. Bu saçlarınıza hem canlılık vermekle beraber saçlarınızın elektiriklenmesini önlemiş olursunuz.

Yorum bırakın