Thomas Taw’ın Yeni Ürünü

Posted on

Thomas Taw'ın Yeni Ürünü
Thomas Taw’ın Yeni Ürünü

Yıpranmış saçlar çoğu kadının yaşadığı bir sorundur. Bu sorunu yaşamayan ya da az yaşayan kadın sayısı çok azdır. İşte Thomas Taw bu soruna çözüm getiren bir keşif yapmıştır. Öncelikle Thomas Taw’dan bahsedelim. Thomas Taw, küçüklüğünden beri saçlara ilgisi ve yeteneği olan biridir. Londra’da küçük bir mahalle kuaföründe, bu yetenek ve ilgisini ilerletmek için çalışmıştır. Daha sonrasında ona büyük bir ilham olan ünlü kuaför salonları olmuştur. Çeşitli girişimlerde bulunan Thomas Taw, Aveda da yaratıcı yönetmenlik olarak çalıştığı dönemde oldukça ilgi odağı olmuştur. Defilelerde modellere uyguladığı sıra dışı saç tasarımları ile defilenin trendini belirlemiş ve büyük beğeni toplamıştır.

Thomas Taw, bu sıra dışı saç tasarımlarını yaparken edindiği deneyim sayesinde saçlarda ki yıpranmış düzeyini test edebiliyor ve bu doğrultuda daha sonra yıpranmış saçlar için bir bakım ürünü oluşturuyor. Bu keşfetmiş, oluşturmuş olduğu bakım ürünü yıpranmış saçlar için olduğu kadar aynı zamanda dünyada çoğu kadının yaşamış olduğu matlık sorunu içinde ideal bir kullanıma sahiptir. Bu keşfinden sonra dünyada yıpranmış saç bakım uzmanı olarak isminin duyulmaya başladığı Thomas Taw, yetenek ve sıkı bir çalışma sonucu son derece büyük bir başarıya imza atıyor. Thomas Taw ayrıca Londra’da son derece ünlü, sanatçı ve müzisyen insanlara hizmet verip, saç bakım uzmanlığı yapmaktadır. Sıra dışı saç tasarımları ile de elbette bilinmektedir. https://thomastaww.wordpress.com/

Ayrıca dikkatinizi çekeceğim bir husus vardır. Thomas Taw’ın Yeni Ürünü Elidor ile bütün insanlar için son derece ulaşılabilir olup, yıpranmış saçlar için bakımı kolaylıkla yapabilme imkânı bulunmaktadır. Ayrıca Soho’da BOBSOHO adı ile hizmet veren ve ünlüler ile dolup taşan kuaför salonu bulunan Thomas Taw, sıra dışı saç tasarımlarını halen sürdürmektedir. Vouge ve Elle dergilerinde Thomas Taw’ın ve yaratıcı ekibinin ortaya çıkartmış olduğu saç tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Sizde yıpranmış saçlara, matlık sorununa elveda edebilir; son derece bakımlı ve sıra dışı tasarımlı saçlara merhaba diyebilirsiniz. Thomas Taw ile tüm bunları kolaylıkla gerçekleştirebilir, çeşitli kaynaklar sayesinde ve Thomas Taw’ın yeni ürünü ile bütün bunları gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum bırakın